País Valencià 03/09/2012

Un altre avió de Ryanair amb problemes tècnics torna a València minuts després d'enlairar-se

Els passatgers es van veure obligats a canviar d'aeronau per poder completar el viatge previst a Santiago de Compostel·la

Efe
1 min
RESERVA DE COMBUSTIBLE Els tres avions de l'aerolínia low cost van haver de demanar prioritat per aterrar perquè no portaven prou combustible. La companyia assegura que ja havien assolit el nivell mínim de reserva de combustible, que permet que un avió voli durant 30 minuts addicionals, uns 480 quilòmetres.

ValènciaArran de les informacions d'un nou problema tècnic en un dels avions de Ryanair, la companyia irlandesa ha confirmat que ahir una aeronau que operava la ruta València-Santiago de Compostel·la es va veure obligada a tornar a l'aeroport valencià de Manises per un "problema tècnic menor".

Segons han informat a Efe fonts de l'aerolínia, la sortida del vol, programada per les 10.50 hores d'ahir a l'aeroport de Manises, es va retardar unes quatre hores per aquest motiu.

La mateixa companyia ha comunicat que poc després que l'avió s'enlairara a l'hora prevista, es va veure obligat a tornar a Manises, per causes que no han estat precisades. Tot i això, els responsables de Ryanair asseguren que el problema tècnic no va impedir que el vol aterrara "amb normalitat".

Els passatgers van abandonar l'avió per embarcar en un altre, que va arribar a l'aeroport de Lavacolla (Santiago de Compostel·la) amb quatre hores de retard, segons les mateixes fonts. Ryanair ha expressat les seves disculpes als passatgers per aquesta demora i ha assenyalat que "sempre prioritza la seguretat per sobre de la puntualitat dels seus vols".

Aquest no és l'únic incident que la companyia ha protagonitzat aquest estiu. El ministeri de Foment obrirà una investigació per determinar si Ryanair té alguna responsabilitat en el fet que tres dels seus avions feren aterratges d'emergència a l'aeroport de València per falta de combustible el darrer mes de juliol.

stats