País Valencià 23/04/2013

València celebra Sant Jordi amb un recital de l'obra del poeta Vicent Andrés Estellés

La lectura dels poemes d'Estellés i la música del cantant Miquel Gil han estat els protagonistes d'aquesta festa de Sant Jordi

Acn
1 min

ValènciaLlibres i roses també han estat protagonistes a València en aquesta diada de Sant Jordi. L'Octubre Centre de Cultura Contemporània ha viscut una celebració enguany dedicada al poeta de Burjassot, Vicent Andrés Estellés, en la qual una cinquantena d'escriptors han llegit fragments de l'obra de l'autor valencià. Aquest homenatge ha estat un dels molts actes que serviran per commemorar durant l'any 2013 el 20è aniversari de la mort d'Estellés.

La poesia d'Estellés recitada pels escriptors valencians ha estat acompanyada de la música del cantant Miquel Gil, que ha interpretat el poema musicat 'Rosa de paper'. Precisament les roses de paper han estat també protagonistes en aquesta diada de Sant Jordi celebrada a l'Octubre, ja que la néta del poeta, Isabel Anyó, ha impartit un taller per aprendre a confeccionar-les.

Els assistents han pogut comprar les roses a una paradeta instal·lada a l'interior de l'Octubre, i els llibres, a la llibreria Tres i Quatre, ubicada al mateix edifici. Aquest acte, organitzat per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, és la segona gran celebració de la diada de Sant Jordi, després que l'any passat es va organitzar la primera gran festa de Sant Jordi a la ciutat.

stats