Publicitat
Publicitat

Suspesa de manera indefinida l'activitat a la Ciutat de la Justícia de València a causa d'un incendi

El TSJPV assegura que l'activitat es recuperarà de manera progressiva

El Tribunal Superior de Justícia del País Valencià (TSJPV) ha acordat suspendre de manera indefinida l'activitat de tots els òrgans judicials de la Ciutat de la Justícia de València a causa de l'incendi que es va declarar diumenge. La mesura afecta totes les magistratures a excepció dels jutjats de guàrdia, el jutjat de violència contra la dona i les incidències. El TSJPV també ha acordat declarar inhàbils els terminis processals des d'aquest diumenge fins que la situació estigui resolta. L'alt tribunal ha informat que l'activitat s'anirà recuperant de manera progressiva en funció dels informes tècnics.

El foc es va originar per causes que s'investiguen al jutjat número tres. Bona part del material calcinat conté plàstics que podrien haver emès elements tòxics. En un principi, la Generalitat Valenciana havia anunciat que la Ciutat de la Justícia estaria tancada al llarg d'aquest dilluns per realitzar tasques de neteja i ventilació, però la mesura s'allargarà de manera indefinida per qüestions de seguretat.

El govern valencià ha anunciat una investigació interna i reservada sobre el treball de l'empresa contractada per prestar el servei de manteniment dels sistemes de seguretat de la Ciutat de la Justícia. Segons la conselleria, aquesta investigació aclarirà les circumstàncies que van provocar el foc.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT