País Valencià 15/02/2013

El govern valencià nega de nou les negociacions amb Catalunya per reprendre les emissions de TV3

El vicepresident, José Ciscar, ha desmentit les paraules del conseller català Francesc Homs i ha negat que a dia d'avui hi hagi "cap negociació"

Salvador Almenar
1 min

ValènciaEl vicepresident valencià, José Ciscar, ha negat en la roda de premsa posterior a la reunió del govern valencià que el seu executiu estigui negociant amb la Generalitat de Catalunya desbloquejar el conflicte per les emissions de TV3 al País Valencià. Ciscar ha desmentit així les declaracions realitzades la setmana passada pel conseller de la Presidència català, Francesc Homs, que va assegurar que els dos governs havien començat un procés de negociació.

"A data d'avui no s'ha produït cap negociació amb el conseller Homs ni amb cap membre del govern català, no existeix aquesta negociació", ha confirmat Ciscar a preguntes del diari ARA. Tot i això ha reiterat la seva disposició a resoldre la qüestió amb el govern català, sempre que es compleixin la premisses de la Generalitat Valenciana: que TV3 respecti el nom del territori i la llengua que estableix l'Estatut valencià.

stats