EUROPA LEAGUE
País Valencià 01/05/2014

Un gol del Sevilla en el darrer segon deixa el València fora de la final de l'Europa League (3-1)

L'equip de Juan Antonio Pizzi havia aixecat l'eliminatòria però es queda amb un pam de nas

Jonás, celebrant el segon gol del València

ValènciaEl Sevilla jugarà el proper 14 de maig la final de l'Europa League, a Torí, després de perdre a València per 3-1. L'equip d'Unai Emery es classifica gràcies al doble valor dels gols marcats fora de casa. El València, que ha jugat millor, guanyava per 3-0 en els darrers segons, però un cop de cap d'Mbia ha classificat els sevillans, que havien guanyat l'anada per 2-0. El rival del Sevilla serà el Benfica, que ha empatat al camp de la Juventus (0-0), defensant amb èxit el 2-1 de l'anada.

Mestalla s'ha vestit de gala per tal d'aixecar la derrota a l'anada, al Sánchez Pizjuán de Sevilla. Ràpidament Feghouli ha fet el primer gol amb un xut que ha desviat un defensa visitant (14'), despistant Beto. Als 36 minuts, un cop de cap magnífic de Jonás l'ha acabat introduint a la seva porteria el porter portuguès del Sevilla. Amb 2-0 abans del descans, el València ja havia igualat les semifinals gràcies a un joc intens que ha sorprès els andalusos, que han intentat sense èxit marcar un gol que els hauria donat el passaport per la final.

El partit, molt tens, s'ha calmat una mica a la segona part, fins que Mathieu ha rematat una jugada a pilota aturada (69'). El tercer gol local ha desfermat l'eufòria de Mestalla, però en els darrers minuts ha tocat patir ja que el Sevilla, entrenat per un extècnic local com Unai Emery, ha buscat el gol salvador. Gol que ha arribat en la darrera jugada, en el minut 94, quan Mbia ha rematat de cap al fons de la porteria valenciana.