PRIMERA DIVISIÓ
País Valencià 25/01/2014

Ensopegada del Vila-real al camp del Valladolid (1-0)

Un gol de Rueda abans del descans ha trencat la ratxa de quatre partits sense perdre dels 'groguets'

Jesús Rueda i Álvaro Rubio, lluitant amb Ikechukwu Uche

ValladolidEl Vila-real ha vist tallada la seva ratxa de bons resultats en perdre al camp d'un Valladolid que surt de zona de descens (1-0). El Vila-real, mes ben organitzat al principi, ha portat la iniciativa en els primers minuts, però de mica en mica s'ha despertat l'equip castellà. Óscar, pels locals, i Giovani Dos Santos després d'un cop d'esperó d'Uche han gaudit de les millors ocasions abans del primer gol, obra de Rueda.

Després de la represa, el Valladolid ha sortit carregat d'ànim i la seva primera ocasió de gol ha estat un xut de Rukavina que ha rebutjat el porter visitant. El Vila-real, una mica endormiscat, s'ha anat despertant amb ocasions de Perbet i Uche, sense trobar el gol de l'empat.

Valladolid: Mariño; Rukavina, Rueda, Mitrovic, Peña; Álvaro Rubio, Rossi (Víctor Pérez, min. 75); Larsson (Manucho, min. 82), Óscar, Rama (Omar, min. 75); i Javi Guerra.

Vila-real: Asenjo; J.Costa, Dorado, Musacchio, Mario; M.Gómez (J. Pereira, min. 57), Bruno, Pina (Trigueros, min. 57), Aquino; Giovanni (Perbet, min. 62) i Uche.

Gol: 1-0, m.40: Rueda.

Àrbitre: Del Cerro Grande (C. Madrileny). Amonestacions per Peña (min. 54), Álvaro Rubio (min. 66), Javi Guerra (min. 71) i Rukavina (min. 89).