Segona Divisió
País Valencià 26/11/2012

El Vila-real renuncia a les ajudes públiques perquè hi ha gent que "les necessita molt més" que el club

L'entitat 'grogueta' ha decidit perdonar els deutes de convenis subscrits en anys anteriors i anul·lar tots els acords amb les institucions públiques

Efe
1 min
Fernando Roig (centre) ha anunciat que el Vila-real no rebrà més diners públics / DOMENECH / EFE

Vila-realEl president del Vila-real Club de Futbol, Fernando Roig, ha anunciat aquest matí que el seu club renuncia a partir d'ara a rebre més ajudes o col·laboracions públiques perquè considera que "hi ha altres prioritats a nivell social". "És el moment de fer aquest pas. Crec que una entitat com el Vila-real ha de ser el que els seus aficionats i el seu potencial li permetin ser, sense rebre uns diners que són vitals per a altres coses i per a una altra gent que els necessita molt més", ha explicat Roig.

L'entitat ha decidit renunciar també als diners corresponents als convenis signats en temporades anteriors i ha anul·lat els seus acords amb la Diputació de Castelló, la Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana i l'Agència Valenciana de Turisme.

Roig ha fet aquest anunci en un acte al qual també han assistit la consellera de Turisme, Cultura i Esport, Lola Johnson, i el president de la Diputació Provincial de Castelló, Javier Moliner. Tots dos han destacat el gest del Vila-real i agraït la decisió de l'entitat que dirigeix Fernando Roig.

La consellera d'Esport ha afirmat que la decisió "confirma que el Vila-real vol una societat millor" i dóna a tothom "una lliçó de com ens hem d'adaptar a la situació tan dura que vivim". De la seva banda, el president provincial de Castelló ha afegit que el Vila-real "és un club exemplar també fora del camp" i ha qualificat de "valenta" la mesura que ha d'obrir el camí a altres entitats per fixar-se en com fa les coses aquest club.

stats