País Valencià 17/01/2013

El municipi valencià de Xiva seleccionarà 96 veïns per construir una obra civil a Algèria

L'empresa de la localitat de Silla CEFOIM també ofereix entre 150 i 200 ocupacions en una multinacional holandesa

Efe
2 min

ValènciaL'Ajuntament de Xiva seleccionarà al febrer el personal que treballarà en la construcció d'una obra civil a Algèria gràcies a l'oferta de 96 llocs de treball feta per un empresari establert a aquesta localitat de la Foia de Bunyol. Segons ha comunicat l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local a l'agència Efe, en el termini d'un mes es reprendrà el procés de selecció per a les 96 ofertes de treball.

El consistori d'aquesta població de més de 15.000 habitants va iniciar al setembre del 2012 el procés de preselecció de veïns, empadronats en la localitat, d'entre 18 i 65 anys, disposats a viatjar a Algèria i amb la qualificació d'oficial de primera. Una vegada seleccionat aquest personal, l'Agència d'Ocupació entrevistarà els candidats i serà l'empresa l'encarregada de triar els treballadors que es desplaçaran a Algèria.

En concret, es necessiten 96 oficials de primera, 14 d'ells especialitzats en estructura de formigó, 6 en lampisteria, 36 en obra de paleta, 6 en electricitat, 8 en fusteria metàl·lica, 6 en climatització, 4 en fusteria i 16 guixaires.

També una empresa de localitat de Silla ofereix treball a l'estranger. La companyia CEFOIM ofereix entre 150 i 200 llocs de treball a Holanda, concretament en una multinacional situada a la ciutat de Rotterdam, segons informa en un comunicat. L'empresa assenyala que Holanda és un dels països amb millors perspectives d'ocupació, amb un 4% d'atur, i per això està realitzant una selecció de personal.

Els llocs que s'ofereixen són mecànic de canonada industrial, mecànic en electricitat, mecànic PLC (Program Logic Control), electricista amb experiència en bombes i fresador. CEFOIM, centre de formació i consultoria, recollirà els currículums que li arribin per a aquestes ofertes i els traslladarà a la multinacional perquè realitzi una preselecció. Posteriorment, l'empresa de Silla farà les entrevistes i possiblement les proves pràctiques per acreditar la formació, segons ha explicat a Efe el director de la companyia, César Llácer.

stats