País Valencià 29/05/2013

Tallen l'autovia A-7 al seu pas per Sagunt després de xocar dos camions i vessar-se 10.000 litres de gasoil

El conductor d'un dels vehicles ha resultat ferit amb diverses contusions i traslladat a l'Hospital Clínic de València amb pronòstic reservat

Efe
1 min
Un dels camions accidentats a Sagunt aquesta matinada. / BOMBERS DE VALÈNCIA

ValènciaL'autovia A-7 ha estat tallada al tràfic al seu pas per la localitat de Sagunt (el Camp de Morvedre) després de col·lisionar dos camions, un dels quals ha vessat a la carretera al voltant de 10.000 litres del gasoil que transportava, segons han informat a Efe fonts del Consorci Provincial de Bombers i de Tràfic.

L'accident s'ha produït cap a les 04.30 hores de la matinada a l'altura de l'antic peatge de l'autovia, en direcció Barcelona, quan han xocat un camió banyera i un altre que transportava mercaderies perilloses. Fonts del servei d'emergències han informat que el conductor del primer vehicle ha resultat ferit en la col·lisió, amb múltiples contusions. Els serveis mèdics han traslladat el conductor a l'Hospital Clínic de València, on ha ingressat amb pronòstic reservat.

L'autovia ha estat tallada al tràfic en sentit Barcelona, la qual cosa ha provocat retencions de fins a quatre quilòmetres i els vehicles han hagut de ser desviats per la V-23 i l'A-23, segons Tràfic.

Les fonts del Consorci de Bombers han informat que ha estat avisat Medi Ambient i s'està transvasant la resta del gasoil que queda al compartiment danyat a un altre camió, mentre que el camió banyera ha estat retirat amb una grua.

stats