País Valencià 26/05/2017

Admès a tràmit el recurs contra el canvi del nom de València a la forma en valencià

El TSJ ha acordat obrir una peça separada per decidir si suspèn cautelarment el decret de la Generalitat Valenciana

Ara
1 min
L'alcalde de València, Joan Ribó, afirma que l'ajuntament ha pagat 300.000 euros a les elèctriques perquè no tallin la llum de gent que no la pot pagar.

ValènciaEl Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià ha admès a tràmit el recurs interposat pel grup municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de València contra el decret que canvia la denominació oficial de la ciutat a la seva fórmula exclusiva en valencià.

Segons que ha informat el PP a través d'un comunitat, la sala ha acordat obrir una peça separada per decidir si suspèn cautelarment el decret, aprovat el 10 de febrer.

Amb motiu de la decisió judicial, el regidor del PP, Cristóbal Grau, ha demanat que el govern valencià suspengui el decret "per evitar els costos de canviar les plaques i els senyals" del municipi, del País Valencià i de la resta de l'Estat.

Grau ha assegurat que el PP ha exhaurit la via política i administrativa i ha demanat que el consistori i la Generalitat Valenciana actuïn "de manera legal en l'adopció d'un acord que té un evident significat i repercussió social, que afecta tots els valencians".

stats