País Valencià 06/03/2013

El govern valencià podria gestionar des de la setmana pròxima l'aeroport sense avions de Castelló

El president de la Generalitat Valenciana ha donat un "ultimàtum" al grup inversor hispanolibi per demostrar la seva solvència econòmica i continuar negociant

Acn
1 min

Castelló de la PlanaLa Generalitat Valenciana assumirà la gestió indirecta de l'aeroport de Castelló si el grup inversor interessat en la seva compra no presenta durant aquesta setmana la carta de pagament per fer efectiva l'oferta. Així ho ha manifestat el president del govern valencià, Alberto Fabra, aquest dimecres en ser preguntat per la qüestió durant la seva visita a les Festes de la Magdalena de Castelló.

Fabra ha assenyalat que ha donat un "ultimàtum" als inversors i ha assegurat que si la carta de pagament no arriba aquesta setmana, el seu govern obrirà "un procés en què nosaltres durem la gestió de manera indirecta de l'aeroport per posar-lo en funcionament de manera immediata". El govern valencià havia donat de termini al grup inversor interessat en l'aeroport fins el dia 7 per demostrar la solvència econòmica.

Preguntat sobre la possibilitat d'escoltar noves ofertes, el president valencià ha assenyalat que "sempre poden arribar" però ha manifestat que no es pot endarrerir més l'obertura de l'aeroport . "No podem estar de manera permanent parlant amb gent i paralitzant el procés de posada en marxa de l'aeroport perquè cada comprador vulgui que la gestió sigui d'acord amb les seves necessitats i no podem fiar tot l'esforç a la necessitat d'una compra-venda", ha dit Fabra.

En relació a la possible obertura del polèmic aeroport, el govern valencià va assenyalar fa unes setmanes que podria estar operatiu el pròxim mes d'octubre, una data que el president Fabra ha confirmat.

stats