País Valencià 11/03/2013

El grup hispanolibi interessat en l'aeroport de Castelló no presenta l'aval que acrediti la seva solvència

El govern valencià obre el procés a altres compradors i manté la previsió de posada en marxa de l'aeroport per al mes d'octubre

Acn
1 min

ValènciaEl grup inversor interessat a comprar el polèmic aeroport de Castelló ha perdut l'exclusivitat en no haver presentat l'aval de compra dins del termini fixat pel govern valencià. Aquest termini va acabar ahir diumenge a la matinada sense que arribés l'aval del grup hispanolibi, segons ha confirmat la conselleria d'Economia. La Generalitat Valenciana obre ara el procés a altres compradors i manté la previsió de posada en marxa de l'aeroport per al proper mes d'octubre.

El grup inversor hispanolibi va presentar una oferta de 200 milions d'euros per l'aeroport i alguns terrenys pròxims a la infraestructura, inaugurada ara fa dos anys. Un total de 87,5 milions anaven destinats a comprar l'aeroport mentre que la resta, 112,5 milions, anaven a inversions en la zona. Tot i que el termini va finalitzar aquest diumenge, l'executiu que presideix Alberto Fabra podria negociar amb el grup inversor si l'oferta arriba al llarg d'aquests dies.

Així ho va confirmar el passat divendres en roda de premsa el vicepresident valencià, José Ciscar, que va assenyalar que si l'aval arribava uns dies més tard s'estudiaria. El portaveu del Consell també va assenyalar que la recepció de l'aval no implicava la seva venda immediata i va deixar clar que l'obertura de la infraestructura no es podia ajornar més. El govern valencià pensa en el mes d'octubre per a l'inici dels vols.

El president de la societat pública Aerocas i expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, va assegurar la setmana passada que l'aval per iniciar les negociacions arribaria tot i que podria trigar alguns dies més enllà del termini fixat.

stats