País Valencià 16/04/2013

Alfonso Rus: "No m'agrada l'escarni als polítics però cal entendre qui ho passa malament"

El president de la Diputació de València i del PP provincial diu que "ara s'ha de demostrar" que els polítics estan per "atendre els ciutadans"

Efe
1 min

ValènciaEl president de la Diputació de València i del Partit Popular de la província, Alfonso Rus, ha afirmat avui que no li agraden els escarnis als polítics, si bé creu que cal entendre les persones que ho estan "passant malament" i la gent que està "desesperada" i que vol ser atesa. En declaracions als periodistes abans del ple que la corporació provincial ha celebrat avui, Rus ha assenyalat que l'escarni "no està bé", però cal "escoltar el poble" i "intentar almenys ser formals".

També ha defensat la possibilitat que "tinguin una sortida" aquells ciutadans que deuen "60.000 o 40.000 euros" del seu habitatge i es veuen abocats a un procés de desnonament. Ha considerat que els polítics sempre diuen en campanya que "cal atendre el ciutadà", i ha considerat que "ara cal demostrar-ho", quan els ciutadans "ho estan passant molt malament".

El president de la Diputació ha destacat que hi ha persones que estan perdent els seus habitatges, mentre que els que han format part d'entitats financeres i han comès un "engany" no pateixen cap conseqüència.

stats