País Valencià 04/03/2013

El govern valencià assenyala que l'augment de l'1% de l'atur mostra una tendència positiva

L'increment de l'atur en 6.937 persones és el més baix en un mes de febrer en els darrers sis anys. El total de desocupats valencians frega els 600.000

Acn
1 min

ValènciaEl conseller valencià d'Economia, Industria, Turisme i Ocupació, Máximo Buch, ha manifestat aquest dilluns que l'augment de 6.937 persones en les dades de l'atur del País Valencià corresponents al mes de febrer representen una tendència a la baixa en els increments en un mes tradicionalment dolent.

Davat les preguntes dels mitjans, Buch ha defensat que "tot i que el febrer és un mes dolent, la xifra indica una tendència a millorar, ja que és la meitat que l'any passat i la millor situació dels darrers sis anys". Amb les dades presentades aquest dilluns, l'atur ha crescut al País Valencià un 1,18% amb una xifra total de 593.357 persones.

En una línia semblant, el govern valencià ha comunicat que el País Valencià és el territori on més han crescut els contractes indefinits, amb 401 contractes fixos més signats que el febrer del 2012, davant del descens experimentat en el conjunt de l'Estat. Així, durant el mes passat es van fer al territori un total de 8.633 contractacions indefinides més, ha indicat el conseller. Buch ha assenyalat que durant els dos primers mesos de l'any s'han formalitzat més de 18.000 contractes fixos.

stats