Publicitat
Publicitat

Una empresa va pagar part de la campanya a l'alcaldia de la Vall d'Uixó de l'actual líder del PP valencià

La concessionària de l'enlluernat públic hauria pagat la web del PP de la Vall d'Uixó, segons publica aquest divendres El País

L'empresa Imesapi va assumir gran part de la despesa generada per la creació de la pàgina web i els perfils de les xarxes socials que el PP de la Vall d'Uixó, la Plana baixa, va impulsar tot just abans de les eleccions municipals de 2011. Uns comicis als quals es presentava a la reelecció –guanyant en les urnes– l'actual líder del PP valencià, Isabel Bonig. Segons publica aquest divendres El País, la firma que va pagar part d'aquesta despesa havia rebut l'adjudicació de la millora i manteniment de l'enllumenat públic.

Segons la informació que publica el diari de Prisa, el pagament de la web hauria estat negociada pel llavors president del PP de la Vall d'Uixó, Vicent Aparici. Per la seva banda, Isabel Bonig va negar a El País tenir coneixement sobre el fet que una empresa adjudicatària d'un contracte públic hagués pagat una part de la seva campanya electoral.

Bonig és exalcadessa de la Vall d'Uixó i va ser consellera d'Infraestructures durant el govern d'Alberto Fabra i avui dirigeix el Partit Popular valencià, des d'on tracta de promoure una refundació del partit per reconstruir un partit que ha estat ensorrat pels múltiples casos de corrupció que l'esquitxen. Aquest cas, però, i el processament de qui va ser regidor del seu equip de govern a la Vall d'Uixó Óscar Clavell –actual diputat del PP al Congrés– per l'abonament d'unes factures que hauria ordenat pagar sent alcalde en funcions per una delegació de funcions de Bonig, fan que l'actual presidenta del PP valencià tingui cada vegada més difícil ser la cara visible d'aquesta renovació.

Açò se suma a les darreres informacions que apunten que el partit, a tots els seus nivells, demanava quotes extraordinàries als seus càrrecs públics i assessors. Segons una informació de El País del passat dilluns, Isabel Bonig hauria fet ús del seu càrrec com a consellera d'Infraestructures per demanar donacions per al partit als alts càrrecs del seu departament. L'actual dirigent del PP valencià hauria demanat les aportacions a través de la seva cap de gabinet, Laura Peñarroya, que va fer ús del correu electrònic de la Generalitat Valenciana per recordar als alts càrrecs de la conselleria i els responsables de les empreses públiques dependents d'aquest departament que havien de lliurar el justificant de les transferències bancàries de 1.000 euros que se'ls havia sol·licitat.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT