La periodista Raquel Pérez Ejerique guanya el concurs per dirigir els informatius d'À Punt

El consell rector i la redacció han de referendar la tria de la cap d'investigació d''ElDiario.es'

La periodista valenciana Raquel Pérez Ejerique serà previsiblement la pròxima directora d'informatius d'À Punt. Segons han confirmat a l'ARA des de la corporació valenciana, l'actual cap d'investigació d' ElDiario.es ha sigut la guanyadora del concurs públic convocat per substituir Remei Blasco, que va exercir el càrrec durant el mandat de l'exdirectora general Empar Marco.

Pérez Ejerique ha aconseguit la nota més alta de la comissió avaluadora del concurs que ha presidit l'actual màxim executiu de la cadena, Alfred Costa, i que han completat, a proposta de Costa, Ana Pérez Martí, directora de recursos humans de la corporació, i el gerent de l'empresa pública Infraestructures i Serveis de Telecomunicacions i Certificació, que depèn de la conselleria d'Hisenda i Model Econòmic.

Abans de la seva designació, la periodista d' ElDiario.es haurà de superar la votació que la setmana vinent farà l'assemblea de la cadena, un tràmit que té caràcter vinculant. Posteriorment, la tria de Pérez Ejerique haurà de ser referendada pel consell rector de l'ens.

Coordinadora de la investigació sobre el màster de Cristina Cifuentes

El treball més destacat fins ara de la presumible cap d'informatius d'À Punt és la coordinació de la investigació sobre  el màster fraudulent de l'expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes, que va propiciar la dimissió de la dirigent del Partit Popular. A més de la seva feina al periòdic digital que encapçala Ignacio Escolar, Pérez Ejerique ha treballat en els diaris  Abc i La Razón, i a la Cadena SER. També ha estat directora adjunta del diari gratuït  20 minutos.

El + vist

El + comentat