País Valencià 10/09/2013

Joves del PP recorreran el País Valencià per defensar-lo de les "imposicions del nacionalisme català"

El president valencià de Noves Generacions ha explicat que amb aquesta acció reivindicaran que són "tant valencians com espanyols"

Acn
1 min
Juan Carlos Caballero, a la dreta del secretari general, Serafín Castellano. / ARA

ValènciaEl president de les Noves Generacions (NG) del PP valencià, Juan Carlos Caballero, ha avançat aquest dimarts que la seva organització ha convocat per a aquest Onze de Setembre una caravana que recorrerà de sud a nord el País Valencià per defensar-lo "dels atacs dels que ens volen imposar una cosa que no volem ser".

Caballero ha explicat la proposta als mitjans a la sortida de la reunió de la comissió de senyes d'identitat del PP, a la qual ha assistit per presentar la iniciativa. El líder dels joves del PP ha explicat que la caravana durà una reial senyera (coronada amb la franja blava) i una bandera espanyola "per reivindicar que som tant valencians com espanyols".

El president de les NG del PP valencià ha afegit que amb la caravana el que es vol es "defensar-nos dels atacs d'aquells que volen imposar als valencians el que no volen", en una clara al·lusió a Catalunya. El líder juvenil ha afegit que la convocatòria se celebra "el dia en què alguns nacionalistes catalans pretenen entrar amb una cadena al nostre territori".

La caravana sortirà des de Pilar de Foradada (Baix Segura) i finalitzarà a Morella (Ports). Caballero ha explicat que també hi haurà parades a altres municipis, entre els quals hi haurà Guardamar del Segura (Baix Segura) i Vinaròs (Baix Maestrat), llocs on s'havien de celebrar cadenes humanes. NG també farà parada a Santa Pola, Alacant, Benidorm, Calp, Gandia, Cullera, Catarroja, València, Alboraia, Sagunt, Vall d'Uixó i Castelló de la Plana.

"Tenim moltes clares quines són les nostres senyes d'identitat" ha dit que Juan Carlos Caballero, que ha afegit que l'acte reivindicarà que "som tant valencians com espanyols i europeus" portant la reial senyera i la bandera d'Espanya.

stats