País Valencià 23/05/2013

L'alcaldessa de València, Rita Barberá, insisteix que mai va signar "res" amb l'Instituto Nóos

Barberá no aclareix si es va reunir amb Urdangarin i Camps a la Zarzuela, com assegura Diego Torres en el seu escrit presentat al jutge José Castro

Efe
2 min
Rita Barberá ha acudit avui al ple de les Corts Valencianes. / JUAN CARLOS CÁRDENAS / EFE

ValènciaL'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha insistit avui que no ha signat ni decidit "res" relatiu als convenis signats amb l'Instituto Nóos i ha rebutjat entrar en "les estratègies de defensa ningú", en referència a les últimes informacions aportades per Diego Torres, imputat, juntament amb Iñaki Urdangarin, en el cas Nóos.

Barberá ha fet aquestes declaracions en ser preguntada pels periodistes als passadissos de les Corts Valencianes per l'escrit que Torres ha lliurat al jutge del cas explicant detalls d'una reunió que, segons assegura, van celebrar l'any 2004 al Palau de la Zarzuela amb l'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps i Barberá.

L'alcaldessa ha afirmat irònicament que ha de tenir "el do de la ubiqüitat" perquè cada vegada que es publica una informació relacionada amb aquest assumpte, que és, segons ha dit, "cada dos, tres o quatre setmanes", ella pot "haver estat en tres o quatre llocs alhora i el mateix dia ".

"He estat menjant a Fitur, després signant un conveni amb Fraga... Imagineu la quantitat de confusió", ha assenyalat en el mateix to Barberá. L'alcaldessa ha afegit que les informacions que estan apareixent "cada dos, tres o quatre setmanes és més del mateix i més confús ", de manera que l'únic que pot dir, ha assenyalat, "és el mateix, amb més claredat".

En aquest sentit, l'alcaldessa de València ha tornat a negar la seva relació amb l'Instituto Nóos i ha rebutjat fer-li el joc a "les estratègies de defensa de ningú". Barberá ha tornat a dirigir-se als periodistes per defensar-se de les veus que la relacionen amb la signatura dels convenis per a la celebració de la cimera 'Valencia Summit'. "Jo no he signat res ni he decidit res, per tant moltes gràcies", ha afegit Rita Barberá.

stats