El País Valencià suma 10 brots de coronavirus, tots petits excepte el de Castelló

S'ha detectat un nou focus de contagi a la localitat de Fortaleny amb tres positius

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana ha informat de la detecció d’un nou brot de coronavirus. En concret, a la localitat de Fortaleny (Ribera Baixa), amb tres persones contagiades en una mateixa família.

En total, al País Valencià hi ha 10 brots actius, gairebé tots amb pocs contagiats, després que el de Burjassot (l'Horta) s'hagi donat per erradicat. En concret, a Fortaleny (3), Borriana (4), Santa Pola (4), Rafelbunyol (4), Foios (12), Castelló de la Plana (35), Cullera (3), Llíria (3) i dos a València (9).

37 nous casos 

Pel que fa al total de positius, aquest dilluns s’han confirmat 37 nous casos, que situen la xifra total de contagiats confirmats amb proves PCR des de l’inici de la pandèmia en 11.838. Avui hi ha 293 casos actius, 64 dels quals estan ingressats en hospitals, cinc a l’UCI.

Pel que fa a les residències, hi ha almenys un cas positiu en sis geriàtrics. Més positiva és la dada de defuncions, ja que aquest dimarts el País Valencià suma el setè dia sense morts, una xifra que manté el nombre total de defuncions en 1.476.

El + vist

El + comentat