País Valencià 01/10/2020

Detenen un home per haver violat la seva exparella a Picassent

La víctima s'hauria escapat gràcies a l'auxili de dos veïns que la van rescatar quan fugia corrents

Ara
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil, en una foto d'arxiu

ValènciaUn home ha estat detingut a Picassent per haver retingut i violat presumptament l'exparella en una caseta de camp d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta. Ho ha revelat aquest matí el diari Levante i han confirmat a l'ARA fonts de la Guàrdia Civil, que s'han negat a facilitar dades personals de la víctima i de l'agressor.

La dona, que ha denunciat els fets després d'haver-se escapat de l'agressor i ser atesa en un hospital, hauria comptat amb l'ajuda de dos veïns de la zona que l'haurien auxiliat i recollit amb el cotxe quan la van veure fugir corrents del detingut.

La retenció i posterior violació s'hauria produït en un habitatge de la família de l'agressor, on tots dos s'haurien desplaçat de mutu acord i on la dona s'hauria negat a mantenir relacions sexuals.

El presumpte agressor, que hauria format part de l'exèrcit espanyol i que comptaria amb nombrosos antecedents policials, s'hauria resistit a ser detingut i s'hauria tancat a la caseta amb l'arribada de les forces de seguretat, alertades per la víctima. Sembla que al voltant de la caseta s'ha establert un nombrós dispositiu policial, perquè les forces de seguretat sospitaven que l'home podria estar armat. Finalment, el veí de Picassent ha estat detingut sense incidents.

stats