La previsió d'ocupació per a les fogueres de Sant Joan a Alacant ja arriba al 95%

El nombre de reserves als hotels de la ciutat creix un 12,6% respecte al 2016

L'Associació Provincial d'Hotels d'Alacant (APHA) ha informat que la capital alacantina espera assolir una ocupació del 95% durant els quatre dies de les Fogueres de Sant Joan que tindran lloc entre el 21 i el 24 de juny, un percentatge que, a més, esperen que s'incrementi gràcies a les reserves d'última hora. Aquest augment suposa un creixement del 12,6% respecte al 2016.

En aquesta línia, el secretari autonòmic i director de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha indicat que "l'augment en la previsió d'ocupació per a les fogueres del 2017 està en la línia de l'increment d'ocupació que s'observa des de principis d'any a la ciutat d'Alacant".

Un 23,6% més pernoctacions que el 2016

En concret, Colomer ha explicat que entre gener i abril de 2017 el nombre de pernoctacions fetes a la ciutat d'Alacant va ascendir a 528.046, un 23,6% més que en el mateix període del 2016. D'aquestes pernoctacions, el 60,7% van d'estrangers, i la resta, espanyols".

Bones previsions climatològiques

El director de l'Agència Valenciana del Turisme també ha assenyalat que " les bones previsions climatològiques d'enguany contribueixen a l'arribada de turistes per conèixer les nostres festes i per donar inici a les seves vacances d'estiu".

Francesc Colomer ha destacat que durant aquestes dates són "molts els turistes que s'animen a viure les festes a la ciutat d'Alacant", alhora que mostren interès per conèixer altres destinacions del País Valencià, "aprofitant que les dates coincideixen amb l'inici de la temporada estival".

El + vist

El + comentat