País Valencià 10/05/2013

Mor la dona que es va calar foc al febrer a l'interior d'una sucursal de CaixAlmassora

La dona, que podria estar passant per dificultats econòmiques quan es va produir el succés, estava ingressada a l'hospital La Fe amb cremades al 48% del cos

Efe
1 min

Castelló de la PlanaLa dona de 47 anys que el 18 de febrer es va calar foc a l'estil bonze a l'interior d'una sucursal bancària d'Almassora, a Castelló, i va patir cremades al 48% del seu cos, ha mort a l'hospital La Fe de València, on estava ingressada des d'aquell mateix dia. La dona estava hospitalitzada a la Unitat de Cremats del centre hospitalari valencià, on va ingressar després de calar-se foc davant dels treballadors de la sucursal de CaixAlmassora mentre cridava: "M'ho heu pres tot!".

Separada i amb tres fills al seu càrrec, en el moment dels fets la dona podria estar passant per dificultats econòmiques relacionades amb un procés de desnonament, segons van relatar els veïns el dia en què es va calar foc. Un agent de la Guàrdia Civil que va intentar auxiliar la dona va resultar ferit lleu, mentre que l'únic empleat de l'entitat bancària que estava a prop de la dona no en va resultar ferit.

stats