País Valencià 30/04/2013

Compromís creu que Fabra no té "voluntat" de restablir TV3 i per això posa l'excusa del múltiplex

Enric Morera assenyala que la televisió catalana podria emetre en algun dels canals que les televisions estatals han deixat lliures

Acn
1 min

ValènciaEl portaveu de Compromís, Enric Morera, ha assenyalat aquest dimarts que l'acord per TV3 al País Valencià "és una acció propagandística d'un govern assetjat per les males pràctiques i la manca de transparència". A través d'un comunicat, Morera ha afegit que la Generalitat Valenciana ha buscat "un titular fàcil i ràpid que no soluciona el veritable conflicte", ja que "existeixen canals de sobres perquè TV3 es puga emetre al País Valencià, sense haver d'esperar el múltiplex".

El síndic de la coalició ha lamentat que el fet que encara no hi hagi reciprocitat "demostra la manca de voluntat política i el total desconeixement del panorama comunicatiu valencià". "Les TDT han estat un gran fracàs i les concessions que es van adjudicar d'una manera sospitosa a presumptes amics del PP han tancat pràcticament totes", ha dit Morera.

El portaveu de Compromís ha afegit que, a més, hi ha moltes televisions estatals que van deixar d'emetre i el seu espai està ocupat de manera il·legal per televisions de tarot, pornografia o vendes, per la qual cosa TV3 podria ocupar un d'aquests canals sense haver d'esperar la concessió de més espai radioelèctric.

stats