País Valencià 03/06/2013

La ministra d'Ocupació, Fátima Báñez, demana al Banc d'Espanya que faci fluir el crèdit

Báñez ha assegurat durant la seva visita a València que les dades d'atur del mes de maig seran "bones en termes d'atur registrat i d'afiliació"

Acn
1 min

ValènciaLa ministra d'Ocupació, Fátima Bañez, ha demanat aquest dilluns al Banc d'Espanya "compromís" perquè "com més aviat millor arribin els crèdits a les empreses, a les famílies, a les pimes i als autònoms". Báñez ha respost així als mitjans en ser preguntada sobre les recomanacions que va fer divendres el Banc d'Espanya sobre l'aplicació del salari mínim interprofessional.

La ministra s'ha pronunciat després de l'acte d'adhesió de l'Ajuntament de València a l'Estratègia d'emprenedoria i ocupació jove del govern espanyol en un acte amb l'alcaldessa Rita Barberá. La responsable d'Ocupació també s'ha referit a les dades d'atur del mes de maig i ha confirmat que seran "bones en atur registrat i en afiliació".

Fátima Báñez també ha estat preguntada per les paraules del vicesecretari d'Estudis i Programes del Partit Popular, Esteban González Pons, que assegurava que "emigrar a Europa no és emigrar". La ministra ha dit que l'estratègia d'emprenedoria "ajudarà a fer que retorni el talent jove que se n'ha hagut d'anar, perquè el nostre país tornarà a ser un país d'oportunitat".

Báñez ha afegit que "la mobilitat és al cor de la Unió Europea, però que no s'hagin de veure's forçats a marxar".

stats