País Valencià 21/03/2013

Miquel Gil i Feliu Ventura obren avui el festival de música en valencià Ara Sona

El festival ha programat actuacions fins el dia 2 de maig al Teatre Tívoli de Burjassot. El preu de les entrades és de 4 euros per al públic en general i de 2 per als universitaris

Ara
1 min
Cartell del festival Ara Sona

ValènciaL'actuació dels artistes Miquel Gil i Feliu Ventura obrirà aquesta tarda el festival de música en valencià Ara Sona. El Teatre Tívoli de Burjassot serà l'espai que acollirà les actuacions d'aquest festival que reunirà grups i cantautors del País Valencià en un cicle de concerts que es prolongarà fins el proper dia 2 de maig.

Cada dijous, excepte els dies 28 de març i 25 d'abril, els concerts començaran a les 19 hores i en ells actuaran dos grups valencians. A més, les actuacions s'enregistraran en directe per emetre'ls posteriorment en Levante TV. Aquest festival organitzat per Ara Sona compta amb la col·laboració de l'Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot que, a través de la signatura d'un conveni, cedeix la instal·lació.

Després del concert d'aquesta tarda de Miquel Gil ui Feliu Ventura, el festival reunirà els grups Tashkenti i Sant Gatxo el 4 d'abril, Rapsodes i Tardor l'11 d'abril, Aspencat i Arrap el 18 d'abril i tancaran el festival La Trocamba Matanusca i Pep Gimeno 'Botifarra' el dijous 2 de maig. Les entrades es poden comprar en Instant Ticket i la Casa de Cultura de Burjassot a un preu de 4 euros per al públic en general i de 2 euros per als alumnes de la Universitat de València.

Els recitals estan organitzats i promoguts per Ara Sona, que també s'encarregarà de la producció dels mateixos, mentre que l'Ajuntament de Burjassot col·labora amb la cessió de la instal·lació per a la realització dels concerts, per la qual cosa és un projecte a cost zero per a aquesta població valenciana. Per la seva banda, els grups actuen de forma gratuïta a canvi de la promoció del vídeo i de l'emissió dels concerts per televisió.

stats