País Valencià 21/09/2013

Un jove del PP de Castelló augmenta la llista de membres de NNGG fotografiats fent la salutació feixista

El jove fotografiat en aquesta actitud és Édgar Fernández, vicesecretari d'Acció Política de Noves Generacions de Castelló

Ara
1 min

ValènciaMenys de 48 hores després que la presidenta de Noves Generacions del Partit Popular (NNGG), Beatriz Jurado, anunciés l'expulsió d'un els membres de l'organització que aquest estiu va aparèixer fotografiat fent la salutació feixista, ja hi ha un altre cas que posa en dubte el tarannà democràtic d'alguns joves valencians pertanyents a aquesta organització juvenil.

En aquest cas, la fotografia publicada avui pel diari 'Levante-EMV' mostra el jove Édgar Fernández amb un grup d'amics, vestits alguns amb la samarreta de la selecció espanyola de futbol, que sostenen dues banderes espanyoles constitucionals. L'actitud de tots els joves és normal, a excepció de la de Fernández, que està fent la salutació feixista.

Édgar Fernández és vicesecretari d'Acció Política de Noves Generacions de Castelló i el seu cas és un més d'una ja llarga llista de membres de NNGG fotografiats amb la mateixa actitud. És el cas d'una regidora de Canals, d'un dirigent de la formació de Xàtiva, d'un membre de Gandia que, a més, és treballador de l'Ajuntament, o el del jove de Paterna que, si res no canvia, en els pròxims dies el comitè de drets i garanties de NNGG en ratificarà l'expulsió de la formació.

Esquerra Unida del País Valencià ha anunciat aquest dissabte que presentarà una proposta en el debat de política general, que començarà dimarts, perquè el PP i la resta de grups condemnin i persegueixin l'actitud d'aquests joves. El diputat Lluís Torró ha assenyalat en un comunicat que "restar-li importància com han fet fins ara alguns dirigents del PP i no actuar pot ser signe d'una perillosa deriva ideològica".

stats