País Valencià 25/06/2013

El judici contra l'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, començarà el 2 d'cotubre

El també expresident del PP de Castelló està acusat de dos delictes de suborn continuat i tràfic d'influències i de quatre delictes més de frau fiscal

Efe
1 min
L'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra sortint del jutjat el 2011.

ValènciaL'Audiència Provincial de Castelló ha fixat per al proper 2 d'octubre la data d'inici del judici oral contra l'expresident de la Diputació i del PP provincial Carlos Fabra per dos delictes continuats de suborn i tràfic d'influències i quatre més de frau fiscal.

En una diligència feta pública aquest dimarts pel Tribunal Superior de Justícia valencià, l'Audiència anuncia el calendari previst per a l'inici de les sessions del judici i l'interrogatori de Fabra i els altres quatre processaments en aquesta causa, així com dels testimonis i pèrits que acudiran a la mateixa fins al 30 d'octubre.

El procés judicial es va iniciar l'any 2003 arran la denúncia de l'empresari Vicente Vilar contra el llavors president de la Diputació de Castelló, a qui acusava de cobrar-li grans comissions per fer-li de mediador en l'obtenció de llicències per elaborar productes fitosanitaris. Fabra hauria fet servir les seves influències per aconseguir aquests permisos. L'empresa que els fabricava estava a nom de les dones de Fabra i Vilar i es deia Naranjax, nom del cas.

stats