Una mare abandona els fills a l'escola perquè no pot mantenir-los

Va deixar ahir els nens a l'escola però no va anar a recollir-los a la tarda. Els menors van ser traslladats ahir mateix a un centre de titularitat pública

La Generalitat Valenciana s'ha fet càrrec de la tutela de dos nens que ahir van ser abandonats a l'escola per la seva mare. Segons publica avui el diari 'Las Provincias', la mare va decidir no anar a recollir-los i renunciar a la custòdia dels dos menors perquè la seva situació econòmica no li permet fer-se càrrec de la seva manutenció.

Després de contactar hores després de la fi de l'horari lectiu amb la família i conèixer la voluntat de la mare, la policia va traslladar els menors, de cinc i nou anys, a un centre hospitalari per sotmetre'ls a una revisió mèdica, que va descartar que els nens haguessin patit qualsevol tipus de maltractament, i des d'allà van ser traslladats fins a un centre de menors de titularitat pública.

Ara serà la direcció general del menor de la conselleria de Benestar Social l'encarregada de decidir en els pròxims dies el futur dels nens.

Més continguts de

El + vist

El + comentat