País Valencià 06/06/2013

Detenen un matrimoni a València després que la dona ferís el marit per intentar violar-la

L'home es troba ingressat a l'hospital amb una ferida produïda per un ganivet, mentre que la dona està detinguda a l'espera de passar a disposició judicial

Efe
1 min

ValènciaAgents de la policia han detingut a València un matrimoni acusat d'un delicte de maltractament que se suma al delicte de temptativa d'homicidi que s'imputa a la dona i el delicte d'intent d'agressió que s'atribueix a l'home. I és que tots dos han estat detinguts després que la dona, de 34 anys, ferís amb un ganivet el marit, de 43 anys, moments després que ell intentés violar-la al seu domicili, segons han informat a Efe fonts policials.

El succés es va produir cap a les onze de la nit d'ahir, quan la policia va rebre la trucada d'un ciutadà alertant que hi havia un home sagnant al portal d'un edifici del districte de Trànsits de la capital valenciana. Els agents van esbrinar que l'home, de nacionalitat equatoriana, havia estat apunyalat per la seva dona, d'origen dominicà, al domicili que compartien quan aquest havia tractat de violar-la, a més d'insultar-la i agredir-la físicament.

L'home va rebre una ganivetada al costat i va ser traslladat pels serveis sanitaris a un hospital, on va quedar ingressat amb una ferida muscular molt profunda a la zona lumbar, encara que no presenta lesió en òrgans vitals. D'altra banda, la dona detinguda es troba en dependències policials fins que sigui posada a disposició judicial. Segons fonts policials, no existien denúncies prèvies per maltractaments.

stats