País Valencià 19/07/2013

Moren tres persones en circular el seu vehicle en sentit contrari a l'A-7 al municipi valencià de Carlet

El cotxe s'ha incorporat a l'autovia en sentit contrari, ha xocat contra dos turismes més i ha ferit de gravetat un dels seus ocupants

Acn
1 min

ValènciaTres persones han mort aquest divendres després que el seu vehicle impactés contra dos més en circular en sentit contrari a l'A-7 a l'altura de la sortida de Carlet (Ribera Alta), segons han confirmat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i del Consorci de Bombers de València.

L'accident s'ha produït cap a les 10.10 hores d'aquest divendres al quilòmetre 372 de l'A-7 en sentit Albacete. El cotxe on viatjaven les tres persones mortes –totes elles d'edat avançada– s'ha incorporat a l'autovia en sentit contrari i ha xocat contra dos vehicles més.

Hi ha dues persones ferides –dos germans que circulaven al mateix vehicle–, un d'ells, de gravetat. Es tracta d'una jove de 22 anys amb fractura de fèmur i traumatisme craneoencefàlic, amb pronòstic reservat, i d'un jove de 28 anys amb politraumatisme i que es troba en estat greu. Tots dos han estat traslladats a l'Hospital d'Alzira. L'accident ha provocat importants retencions, segons ha informat la Direcció General de Trànsit.

stats