País Valencià 12/11/2012

El temporal de fortes pluges obliga a tancar 60 escoles del País Valencià

Les comarques més afectades han estat les de la Marina Alta i la Safor, on s'han registrat precipitacions de fins a 206 litres per metres quadrats

Acn
1 min

ValènciaUn total de 60 centres educatius de la Marina Alta han suspès les classes pel risc de fortes pluges a municipis com Dénia, Xàbia i Teulada-Moraira. Aquesta és només una de les conseqüències del temporal de fortes pluges que des d'ahir afecta el País Valencià. A la localitat valenciana d'Oliva un home ha estat rescatat de la seva furgoneta quan estava sent arrossegat per les aigües a un barranc.

Al mateix municipi, ahir diumenge cinc persones van resultar ferides en desplomar-se el sostre d'un habitatge familiar a causa de les fortes pluges, segons la informació facilitada pel Consorci de bombers de la província de València. Les comarques de la Safor i la Marina Alta han estat les més castigades per les precipitacions amb registres de fins a 206 litres per metre quadrat al municipi de Villalonga (Safor).

A hores d'ara, la conselleria de Governació manté la preemergència per fortes pluges al litoral sud de València i tot el litoral alacantí.

stats