País Valencià 23/09/2013

Cau una banda que volia segrestar l'amo de l'empresa La Española

La policia acusa els sis detinguts de conspirar per segrestar un empresari alcoià que és el gerent d'aquesta coneguda empresa alimentària

Europa Press / Ara
1 min

ValènciaAgents de la policia espanyola han detingut a la ciutat alacantina d'Alcoi sis persones acusades de conspirar per segrestar un conegut empresari de la localitat i que portaven "diverses setmanes" estudiant-ne els moviments, els de la seva família i de la seva residència, ja que sospitaven que al domicili podia haver-hi "una gran quantitat de diners i joies", segons ha informat la policia en un comunicat.

Entre les gestions realitzades, els detinguts presumptament havien contactat amb un individu que tenia una pistola detonadora amb la qual intentarien intimidar aquest empresari alcoià, gerent de la coneguda marca alimentària La Española. Igualment, havien dut a terme treballs de vigilància del xalet on residia, incloent les sortides i entrades dels seus habitants, horaris i tots els seus moviments.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, agents de la Brigada Local de Policia Judicial van iniciar les investigacions, que van permetre comprovar la veracitat de la conspiració, i van aconseguir avortar el pla i detenir tots els implicats.

Els agents van realitzar un registre a un domicili, on van intervenir una pistola detonadora i nou cartutxos, amb els quals suposadament pretenien intimidar l'empresari.

Les sis detencions es van dur a terme a Alcoi. Entre els detinguts hi ha cinc homes i una dona, de nacionalitats espanyola, equatoriana i colombiana. Tots ells, una vegada instruïdes totes les diligències policials, van passar a disposició del jutjat de guàrdia.

stats