El nou president de la Comunitat de Madrid menysté els ciutadans del País Valencià

Garrido ha criticat a Twitter els estudiants valencians i la ciutat de Benidorm

El futur president de la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido, sembla que no s'estima gaire el País Valencià. Si més no ho sembla pel seu compte de Twitter, on el substitut de Cristina Cifuentes ha mostrat la seva animadversió envers aquest territori i els seus ciutadans.

Un dels que col·lectius criticats per Garrido són "els estudiants valencians", a qui el polític madrileny va responsabilitzar d'una protesta davant la seu del Partit Popular, i va assegurar: "Suposo que aquells que estan assetjant la seu del PP a Génova són estudiants valencians que estan fent un màster a Madrid per ampliar la seva cultura". La piulada la va fer qui ha estat la mà dreta de Cifuentes i assessor d'Esperanza Aguirre el 2012, i molts usuaris l'han recordada aquests dies després del ser nomenat cap del govern madrileny.

La ciutat de Benidorm sembla que no serà la pròxima destinació turística de Garrido, que el 2009 va assegurar que la localitat de la Marina Baixa s'adaptaria als gustos de l'expresident del govern italià, Silvio Berlusconi, a qui va qualificar "d'analfabet funcional".

Disculpes de Garrido

Ángel Garrido ha justificat aquestes piulades i, mitjançant un portaveu, ha explicat al diari 'Información' que el tuit en què es referia a Benidorm va ser escrit en el context de la moció de censura que va tenir lloc el setembre del 2009 i que va propiciar la pèrdua de l'alcaldia del Partit Popular. De fet, i segons aquesta font, Ángel Garrido ha estiuejat a Benidorm i és propietari d'un pis a Alacant.

Més continguts de