País Valencià 20/07/2016

Rita Barberá denuncia davant la policia haver rebut de nou al seu domicili una bala dins d'un sobre

La senadora va rebre el paquet ahir després de tornar de Madrid de la constitució del Senat. El gener del 2015 va rebre la primera amenaça

Europa Press
1 min
L'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha mostrat unes fotos del sobre i la bala que ha arribat al seu nom a l'Ajuntament. / JORDI FERRER / EFE

ValènciaL'exalcaldessa de València i senadora Rita Barberá ha presentat davant la Policia una denúncia després d'haver rebut un sobre que contenia una bala en el seu interior. Es tracta de la segona vegada que la política del PP posa en coneixement de les forces de seguretat un fet d'aquestes característiques, ja que el gener del 2015 va rebre un altre projectil.

Segons publica aquest dimecres L'Español, l'ex primera edil va rebre aquest dimarts al seu domicili un sobre amb una bala en el seu interior, raó per la qual va presentar una denúncia davant la Brigada Provincial d'Informació de la Prefectura Superior de Policia de València, que estaria investigant un presumpte delicte d'amenaces.

Barberá va anar al matí a Madrid, assistint com a senadora a la constitució de les Corts amb motiu de l'inici de la XII legislatura, i va ser en arribar a casa seva quan es va trobar el paquet. Fonts policials han confirmat a Europa Press que ahir a la tarda es va interposar una denúncia.

El gener del 2015, la llavors alcaldessa de València va denunciar davant la policia la recepció d'un sobre amb remitent fals, per correu general i al consistori, dirigit al seu nom i amb una bala nou mil·límetres Parabellum a dins.

Aquell enviament va ser dirigit a la següent adreça: "Rita Barberá, Alcaldesa de Valencia, excelentísimo Alluntamiento [sic] de València", escrit a mà i amb un remitent fals. A l'interior del sobre, en el qual també figuraven les paraules 'lliberteu i anarquia', hi havia un projectil, que va ser lliurat a la Policia.

stats