La directora de Radiotelevisió Valenciana no valora la sentència contra l'ERO perquè seria una "imprudència"

Rosa Vidal al·lega que no coneix la sentència i per això declina valorar la decisió d'anul·lar l'ERO que obliga l'empresa a readmetre els 1.000 treballadors acomiadats

La directora general de Radiotelevisió Valenciana (RTVV), Rosa Vidal, ha descartat aquest dimarts realitzar una valoració sobre la sentència del Tribunal Superior de Justícia valencià que declara la nul·litat de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) aplicat en la societat ja que la desconeix i considera que, fins que no la llegeixi, seria una "imprudència" pronunciar-se.

Així ha respost a les preguntes dels mitjans de comunicació durant la presentació de l'onzena temporada de la sèrie L'Alqueria Blanca, moment en què se li ha demanat fer una valoració de la sentència de la Sala social del TSJ valencià que anul·la l'ERO i que obliga l'empresa a readmetre els 1.000 treballadors acomiadats en aquest procés. Moments abans de començar aquesta roda de premsa d'una de les ficcions de major èxit de la televisió pública valenciana s'ha conegut la resolució judicial.

Vidal ha recalcat, en ser preguntada per la valoració sobre la sentència i les seves conseqüències, que fins que no llegeixi la resolució seria una "imprudència" dir qualsevol cosa i per això ha rebutjat pronunciar-se sobre les conseqüències jurídiques d'un procés que "segur que serà complex i llarg".

D'aquesta manera, ha insistit que, com ja ha dit en altres ocasions, no es pronunciarà fins que s'hagi llegit la sentència. "És una mesura de prudència absolutament normal", ha reiterat, alhora que ha insistit en què no es pronunciarà de moment perquè desconeix la resolució.

El + vist

El + comentat