El govern valencià no té data exacta per al cessament de les emissions de Radiotelevisió Valenciana

El vicepresident José Ciscar es compromet a "escoltar" el comitè d'empresa, però avança que no negociarà amb els treballadors

El govern valencià encara no té data per tancar les emissions de Radiotelevisió Valenciana (RTVV). Així ho ha assegurat el vicepresident del Consell, José Ciscar, durant la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del govern valencià, una compareixença en què ha anunciat que "no té cap problema" a "escoltar" el comitè d'empresa, però també ha advertit que no negociarà amb els treballadors.

Ciscar, preguntat pel full de ruta del govern valencià per tancar RTVV i les emissions, ha assegurat que en aquests moments no hi ha data prevista per tallar les emissions, i ha puntualitzat que es farà tot "dins de la més absoluta legalitat", d'acord amb el que "marquin" els serveis jurídics de la Generalitat Valenciana.

Així mateix, Ciscar, que ha afirmat que no disposa de xifres sobre el cost del tancament de RTVV, ha explicat que les indemnitzacions als treballadors de la societat pública no poden demorar-se un any: "el govern [valencià] no ho farà". Així, ha avançat que es faran ajustos pressupostaris o les modificacions "necessàries" per poder pagar-les "com més aviat millor".

En la reunió del govern celebrat aquest divendres, l'executiu valencià ha emès el seu criteri favorable a la proposició de llei presentada pel grup parlamentari del PP a les Corts Valencianes per liquidar RTVV. Un debat que, si res no canvia, se celebrarà el dia 27 i que suposarà el tancament legal de Radiotelevisió Valenciana.