País Valencià 01/10/2012

Salvament Marítim aconsegueix moure 25 metres un dels vaixells encallats a la platja del Saler

L'embarcació 'BSLE Sunrise' va quedar encallada a poc més de 100 metres de la costa divendres passat a causa del fort temporal que va obligar a tancar el port de València

Efe
1 min
La platja del Saler amb el Sunrise de fons

ValènciaEls serveis de Salvament Marítim han aconseguit moure aquesta nit un dels dos vaixells que aquest cap de setmana van quedar encallats a la platja del Saler, a València, pel temporal de pluges d'aquest cap de setmana. Fonts de Salvament Marítim han informat que durant la nit els bucs de salvament 'Punta Mayor' i 'Faro Mesana' han treballat per aconseguir reflotar el 'BSLE Sunrise'.

Durant les últimes hores han estirat per proa i han aconseguit moure uns 26 metres el 'Sunrise', que pràcticament no va patir danys quan va quedar encallat. A la zona es troba també encallat un altre buc, el 'Celia', encara que fins ara tots els treballs de rescat s'han centrat en el 'BSLE Sunrise'.

Durant aquest matí seguiran les labors de rescat dels dos bucs que des de dissabte han modificat el paisatge d'aquesta platja propera a València. Segons han assegurat fonts de Salvament Marítim, la situació dels vaixells comporta certs riscos.

stats