País Valencià 15/01/2013

La justícia valenciana anul·la una altra multa del govern Camps a Acció Cultural per l'emissió de TV3

El Tribunal Superior de Justícia valencià estima el recurs de l'entitat propietària dels repetidors i assenyala que la Generalitat Valenciana no és competent en la matèria

Acn
1 min

ValènciaEl Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià ha estimat el recurs interposat per Acció Cultural del País Valencià (ACPV) contra una altra de les sancions interposades per la Generalitat Valenciana per les emissions de TV3 al territori. El govern valencià presidit aleshores per Francisco Camps va sancionar amb 300.000 euros l'entitat per les emissions del seu repetidor de la serra de Perenxisa.

La decisió del TSJ valencià arriba setmanes després de la resolució del Tribunal Suprem que, amb data 15 de desembre, anul·lava el primer procés sancionador iniciat pel govern valencià. La sentència del TSJ reprodueix els arguments del Suprem i assenyala que la competència per controlar i sancionar l'ús del domini públic radioelèctric correspon al govern espanyol.

A banda d'aquesta sentència, el Tribunal valencià també ha exigit al govern d'Alberto Fabra que retorni els 300.000 euros de la multa imposada a Acció Cultural, fent complir així la resolució del Tribunal Suprem del darrer dia 15 de desembre. La Generalitat Valenciana té dos mesos per fer el pagament, i si passat aquest termini no hagués pagat, el TSJ valencià podria executar la sentència i afegir interessos a la quantitat de la multa.

stats