País Valencià 14/11/2012

Milers de ciutadans es manifesten a València per reclamar solucions a la crisi

Sindicats, treballadors del sector públic i particulars protesten tots plegats pel desmantellament de l'estat del benestar i les retallades socials i laborals

Salvador Almenar
1 min

ValènciaDesenes de milers de ciutadans recorren encara a hores d'ara els principals carrers de València per protestar contra la política de retallades del govern espanyol. Amb la manifestació que ha començat a les 18.30 hores d'aquesta tarda, sindicats, treballadors del sector públic i moltíssima gent particular han volgut defensar l'estat del benestar i el canvi d'unes polítiques que deriven en més atur i menys protecció social.

Els assistents han desfilat darrere de la pancarta dels sindicats convocants, on es podia llegir "Ens deixen sense futur. Hi ha culpables, hi ha solucions", en un ambient festiu i de tranquil·litat. A diferència d'aquest matí, durant la manifestació no s'ha registrat cap tipus d'incident i la música en directe del tabal i la dolçaina ha esdevingut la banda sonora de la protesta.

Com ja és habitual en les manifestacions a València, la presència dels treballadors públics ha estat massiva. Representants de la policia local i dels bombers han protestat per les retallades patides, mentre que desenes de treballadors d'empreses públiques com Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana o Radiotelevisió Valenciana han sortit al carrer per dir "no" als ERO que acomiadaran bona part de sengles plantilles.

stats