El govern valencià anuncia que la recuperació de la gestió de l'Hospital de la Marina es tancarà en breu

Puig: "En les setmanes vinents tindrà lloc el procés definitiu de negociació"

El president de la Generalitat Valenciana ha confirmat aquest matí a les Corts Valencianes que la l'administració pública recuperarà en els pròxims mesos la gestió de l'Hospital de la Marina, ubicat a la costanera localitat de Dénia, i que atén a la majoria de veïns de la comarca de la Marina Alta. Així ho ha dit el cap del Consell en la sessió de control que avui s'ha celebrat al parlament valencià, i on Puig ha avançat que "en les setmanes vinents obrirem el procés definitiu de negociació amb la concessionària per resoldre el contracte de forma anticipada".

El cap de l'executiu valencià ha reiterat l'objectiu del seu govern, ja exposat en diverses ocasions, és "rescatar les concessions sanitàries a mesura que vagin acabant -com en el cas de l'Hospital de la Ribera-, o quan es produeixin situacions especials -en referència a la recuperació anticipada del centre sanitari de Dénia". En aquest sentit, el president ha assegurat que compta amb els suports dels ajuntaments de la comarca que li haurien manifestat la seva voluntat que la Generalitat Valenciana recuperi la gestió del centre hospitalari.

El president valencià ha remarcat que aquest procés de reversió, com va ocórrer amb el departament de la Ribera, que va concloure la seva externalització el passat 31 de març en finalitzar el contracte de la concessionària, es durà a terme "sempre des del diàleg amb totes les parts i amb la mirada posada en la millor qualitat de la prestació assistencial i amb els pacients com a centre de tot aquest procés".