La vicealcadessa de València, amb ferides greus en una mà després de ser atacada per dos gossos

Sandra Gómez serà operada i estarà ingressada tota la setmana a l'hospital

La vicealcaldessa de València i portaveu del PSPV al consistori, Sandra Gómez, està ingressada a l'hospital clínic de la ciutat amb ferides greus en una mà després de ser atacada per dos gossos quan intentava protegir el seu gos d'aquests dos altres animals, segons han informat fonts del grup municipal.

Els fets van passar al vespre d'aquest diumenge, quan Gómez va sortir a passejar pels voltants del seu domicili amb el seu gos, al qual van atacar dos altres gossos de la raça American Stanford que anaven sense morrió i amb els seus propietaris.

Gómez va intentar protegir el seu animal i llavors els altres dos gossos li van mossegar la mà, una agressió que li ha afectat l'os i per la qual s'haurà de sotmetre les pròximes hores a una operació atesa la gravetat de les ferides. A més, haurà de quedar-se ingressada tota la setmana a l'hospital.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar agents de la policia local, que van ser els que van traslladar la regidora a l'hospital per ser atesa i van interposar denúncia d'ofici per l'agressió. El gos de Gómez també va patir lesions al coll i es troba fora de perill, tot i que s'ha de sotmetre a revisions i cures, segons les mateixes fonts.

El + vist

El + comentat