Bauzá negocia "en primera persona" amb Acciona per acabar les obres del palau de congressos

La portaveu del Govern, Núria Riera, ha confirmat que el crèdit de 36 milions per pagar Acciona serà avalat i assumit per l'Executiu autonòmic

El president del Govern, José Ramón Bauzá, negocia personalment amb l'empresa Acciona perquè reprengui i conclogui les obres de construcció del palau de congressos de Palma, paralitzades des de l'estiu de 2012.

La portaveu del Govern, Núria Riera, ha subratllat avui que Bauzá s'ha posat al capdavant de les negociacions "en primera persona", però ha eludit donar detalls sobre el seu contingut perquè encara no s'ha tancat un acord.

Ahir, el regidor d'Infraestructures de l'Ajuntament de Palma, Andreu Garau, va anunciar que el consell d'administració de la societat pública que impulsa el projecte aprovarà aquest horabaixa la subscripció d'un crèdit de 36 milions d'euros per pagar a Acciona la finalització de les obres .

El regidor ha avançat que el préstec serà avalat i assumit pel Govern balear, cosa que ha confirmat avui Riera en assegurar que la finalització del palau de congressos es finançarà amb recursos autonòmics.

"En el moment que estigui acabada (la negociació) i se sàpiga quan comencen les obres, com es finançaran i el calendari de pagament, se'n donaran detalls", ha ressaltat la portaveu en la roda de premsa posterior al Consell de Govern.

El + vist

El + comentat