DIA EUROPEU SENSE COTXES

Aquest dimarts no es pot aparcar als carrers del centre de Palma

Amb motiu del Dia Europeu sense Cotxes, només podran estacionar-hi els residents amb targetes de l'ORA, Acire, de càrrega i descàrrega i de mobilitat reduïda, i les motos

Aquest dimarts dia 22 de setembre no es podrà aparcar en tot el centre de Palma. Amb motiu del Dia de Europeu sense Cotxes i dels actes que es venen celebrant durant la Setmana de la Mobilitat, l'Ajuntament ha decidit restringir l'estacionament de vehicles a tot l'anell interior de les Avingudes entre les 8 i les 20 hores. En aquesta zona només podran aparcar els residents amb targeta de l'ORA, els que tenen Acire, les motos, els qui disposen de la targeta de càrrega i descàrrega i de la targeta per a persona amb mobilitat reduïda. També es podrà accedir als aparcaments subterranis, tan públics com privats. L'àrea de Mobilitat de Cort dirigida per Joan Ferrer (PSIB) ja anuncià que es tracta d'una mesura puntual que pretén ser "una reflexió sobre la mobilitat sostenible i en cap cas una molèstia". 

Segons han informat des de l'Ajuntament, des de divendres passat es començaren a instal·lar fulletons informatius per la zona afectada per les restriccions d'estacionament. Aquest dimarts  les màquines de l'ORA no funcionaran i hi haurà un fulletó on s'explicaran els motius. En els accessos al centre s'ubicaran tanques on s'explicarà que a partir d'aquell punt no es pot estacionar. Per facilitar l'accés al centre es permetrà estacionar de forma gratuïta en els aparcaments subterranis de sa Riera iel carrer Manacor, on es podrà agafar un bitllet per agafar qualsevol autobús de l'EMT, per a un trajecte d'anada i un de tornada. El Govern, per la seva banda, facilitarà de forma gratuïta tots els trajectes de tren que es dirigeixin cap a Palma del tren —també pels busos llançadora— i el metro.

 

 

El + vist

El + comentat