Cort diu que la imputació de la regidora de Funció Pública és un "malentès"

El portaveu de l'Ajuntament de Palma, Julio Martínez, descarta prendre per ara mesures en contra d'Irene San Gil

El portaveu de l'Ajuntament de Palma, Julio Martínez, ha declarat aquest divendres que la imputació de la regidora de Funció Pública, Irene San Gil, per l'escàndol de les oposicions de la Policia Local és un "malentès". Per ara, l'equip de govern municipal no té previst prendre cap mesura en contra de la regidora i s'esperarà al resultat de la declaració davant del jutge. 

Martínez considera "desproporcionat" que la jutgessa Carmen González hagi encausat la regidora, que haurà de declarar dilluns vinent al Jutjat d'Instrucció número 12 de Palma amb tres funcionaris més per explicar si varen amagar informació sobre el procés d'ascensos a la Policia Local.

Martínez ha insistit aquest divendres que l'equip de govern municipal sempre ha col·laborat amb la justícia i continuarà fent-ho. Ha lamentat l'alarmisme causat al voltant de la regidora i d'uns funcionaris que "no han fet res incorrecte ni han volgut fer cap tipus d'obstrucció" a la justícia. Ha assegurat que està convençut que San Gil no ha comès "cap tipus d'irregularitat".

Per això, el govern municipal no prendrà cap mesura fins que la regidora i els funcionaris declarin davant del jutge. "Hem de tenir una reacció proporcionada i amb prudència, i no començar a fer passes de les quals segurament dilluns ens en penediríem", ha afirmat Martínez.

Més continguts de