Noguera enceta les trobades per preparar el programa de Cultura per a Palma

El candidat de MÉS mantindrà reunions amb els professionals del sector durant les properes setmanes

El candidat de MÉS a la batlia de Palma, Antoni Noguera, ha encetat aquest dilluns les trobades que organitzarà durant les properes setmanes per preparar el programa electoral en matèria de Cultura. Noguera, que confia reunir a més de 150 persones fins al febrer, ha explicat que la seva intenció d'elaborar aquest programa "de forma participada amb els professionals del sector" a la vegada que "el socialitzam amb els ciutadans i ciutadanes". "Volem inundar Palma de Cultura", ha afegit.

En total es faran vuit trobades sota el lema de "Les taules del Rita" —tindran lloc al bar amb aquest nom a la plaça Llorenç Bisbal— i segons ha comunicat la coalició a través d'un comunicat "l'objectiu és analitzar la situació actual i elaborar de forma participada les propostes concretes que han de permetre recuperar el futur del sector cultural a la nostra ciutat".

La primera reunió ha tingut com a tema central les arts visuals i continuaran fins el 5 de febrer. Les següents giraran al voltant de: Dansa i Cultura urbana, Llibres, Patrimoni Cultural, Turisme Cultural, Música, Equipaments, i Cultura i Festes Populars.

El + vist

El + comentat