"Ferré accepta 7 anys per evitar la pena de fins a 81 que demanava la Fiscalia", portada de l''Última Hora Ibiza'

L''Última Hora' assegura: "Pujol diu a Palma que no demanen que Balears s'impliqui en el procés català"

Els diaris d'aquest dimarts titulen:

Ultima Hora Ibiza: "Ferré accepta 7 anys per evitar la pena de fins a 81 que demanava la Fiscalia; Matutes insisteix en les possibilitats de la Conillera"; Malestar en el Govern cap a Montoro pels canvis en IRPF i IVA; Jáuregui declara avui davant el jutge pel cas Premsa Pitiüsa; Bauzá es multiplica a Eivissa; Tots els municipis tindran punts de recàrrega de vehicles elèctrics

Diario de Ibiza: "Ferré reconeix els delictes que va cometre i accepta 7 anys de presó i pagar 22 milions; Matutes renunciarà a l'hotel al far de la Conillera si els eivissencs "ho veuen malament";

Ultima Hora Mallorca: "La Llei agrària permetrà allotjar hostes en les explotacions agrícoles; L'hoteler eivissenc Francesc Ferré pacta 7 anys de presó; "Pujol diu a Palma que no demanen que Balears s'impliqui en el procés català"; "Un camió perd més de 500 botelles de vi i cava a la via de cintura"

ARA Balears: "Més sequera. Més incendis. Més inundacions"; "L'ORA de Palma es pot pagar amb el mòbil"; Company elimina regulacions "per fer viable el camp"

La Razón: "La Generalitat ha demanat oficialment que l'Exèrcit no se'n vagi de Catalunya". Segons el rotatiu, el Govern "no vol que es tanqui l'Acadèmia de Talarn (Lleida) pels seus efectes econòmics". "La primera petició es va fer a Madrid i Mas no va voler fotos de la seva reunió amb el ministre Morenés".

Abc: "Contundent al·legació de Rouco a favor de la unitat d'Espanya". I també, "Hollande recorre a l'espanyol Manuel Valls després del revés electoral"

El Mundo: "Hollande gira cap a la dreta i nomena Valls primer ministre". I també, "Rouco adverteix del risc de guerra civil".

El País: "Hollande posa un dur al capdavant del govern [francès] després del fracàs electoral". I també, "L'ONU demana a Espanya que protegeixi la seva costa davant d'un augment del nivell del mar".

El Periódico: "Hollande trenca motllos amb Valls". I també, "El sector alimentari vol potenciar l'exportació"

El Punt Avui: "Ajustats al màxim". En el subtítol: "Pla de xoc de 533 milions per rellançar l'economia catalana". També: "Hollande confia el govern al català Valls"

 

ARA: "Més sequera, més incendis, més inundacions". I també, "Valls, al rescat de França".