PALMA

Els Pets, Mago de Oz, Tomeu Penya, La Vereda i Els Catarres, als cartells de Sant Sebastià 2016

Cort presenta els concerts per a la revetla, que enguany s'ha elegit per primera vegada tenint en compte una consulta ciutadana

Els Pets a la plaça d'Espanya, Mago de Oz a la plaça Joan Carles I, La Vereda i Mojinos Escocíos a la de la Reina, Tomeu Penya i Orrifar a Cort, Els Catarres i els Pirates Pirats a la plaça Major, Le Carromato a la Llonja, i Ses Bubotes a la plaça de Sant Domingo són alguns dels principals grups i artistes que participaran en els concerts de la revetla de Sant Sebastià 2016 de Palma. L'Ajuntament ha presentat aquest dilluns els cartells per a aquestes fetes, que per primera vegada s'han fet tenint en compte una consulta ciutadana en la qual finalment han participat 2.113 persones.

A partir d'aquestes preferències sobre les primeres propostes, l'àrea de Participació Ciutadana ha tancat els cartells tenint en compte la limitació pressupostària, la coherència musical a cada plaça i la priorització d'algunes de les propostes en llengua catalana. En total, Cort destina gairebé 265.000 euros als concerts de Sant Sebastià, que se celebren entre els dies 18 i 20 de gener. Els concerts de la revetla de dia 19 han quedat finalment així:

Plaça d'Espanya: Pepet i Marieta, Boc, Els Pets i Wally López.

Plaça Joan Carles I: Guanyador del concurs amateur, Xarxa, Helevorn, The Full Metal Jacket i Mago de Oz.

Plaça de la Reina: Navajita Plateá, Mojinos Escocíos, La Vereda.

Plaça de Cort: Madona, Tomeu Penya, Dinamo i Orrifar.

Plaça Major: Agrupació Folklòrica Revetla de Sant Antoni, Al Mayurqa, Els Catarres i Pirates Pirats.

Plaça de la Llonja: Frenètics, Le Carromato, Andrea Motis & Joan Chamorro Group i Saxophobia Funk Project.

Plaça de l'Olivar: Monkey Doo, Rumba Katxai i Danny Romero.

Plaça de Sant Domingo: Vintage Rockers, Appetite for Illusion, Trallery i Ses Bubotes.

El grup Celtas Cortos, que en la consulta ciutadana va aconseguir pràcticament els mateixos vots que Els Pets com a actuació principal a plaça d'Espanya, s'ha decidit que celebri un concert en aquest lloc l'endemà de la revetla, el mateix dia de Sant Sebastià, tenint en compte la puntuació a les diferents places i la viabilitat econòmica. El promotor d'aquest grup l'havia presentat a diferents places i dies.

 

El + vist

El + comentat