El PP condemna pintades amb insults a la seva seu de Manacor

El secretari general del partit ha recordat que durant la present legislatura hi ha hagut atacs contra les seus populars de Palma, Inca, Marratxí i Eivissa, i en algunes d'elles "en més d'una ocasió"

El PP ha condemnat avui les pintades amb els insults "corruptes" i "partit podrit" fetes durant la passada nit a la façana de la seva seu a Manacor, que ha atribuït a "una minoria radical".

El secretari general del partit, Miquel Vidal, condemna que "s'utilitzi el vandalisme" per manifestar el desacord amb les polítiques dutes a terme pel PP. Vidal ha recordat que durant la present legislatura hi ha hagut atacs contra les seus populars de Palma, Inca, Marratxí i Eivissa, i en algunes d'elles "en més d'una ocasió".

El secretari general del partit s'ha mostrat convençut que "la immensa majoria de la població, la qual creu que en democràcia hi ha certs límits que no es poden sobrepassar, està absolutament en contra d'aquestes actituds".

"Malgrat les pintades i els atacs, el nostre full de ruta està molt marcat des del principi de la legislatura i no aconseguiran que ens moguem ni un mil·límetre d'unes polítiques que, tot i que han comportat mesures dures i difícils, ja han començat a donar els seus fruits", ha assegurat Vidal.

El + vist

El + comentat