Troben el cos sense vida del jove desaparegut a la Vall de Boí

Els Bombers l'han trobat aquest dissabte al migdia sota el Comaloforno després de 2 dies de recerca

Els Bombers de la Generalitat han trobat aquest dissabte al migdia el cos sense vida de l'excursionista que es buscava des de dijous  a la Vall de Boí, al Parc Natural d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Segons les primeres informacions, la víctima, un home de  28  anys veí de Badalona, anava sol i tenia previst realitzar una ruta de quatre pics dins el parc. Els mateixos familiars van alertar als serveis d'emergències  en no tenir  notícies seves.

Des del primer dia, d ues dotacions per terra i, per aire, amb l'helicòpter amb efectius del Grup d'Actuacions Especials de Muntanya ( GRAE ), van fer una primera batuda per la ruta per on es creia que podria haver passat. Aquest divendres van reprendre la recerca per tot el Parc Nacional, sobretot entre Caldes de Boí i la zona de l'embassament de Cavallers.

A primera hora del matí d'aquest dissabte, els equips d'emergències han reprès de nou la recerca per la zona del  Comaloforno, la Punta  Passet  i el pantà de Cavallers, amb cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre elles dos vehicles, l'helicòpter amb efectius dels  GRAE , una unitat canina,  Pompièrs  d'Aran i, a més, dues patrulles dels Mossos d'Esquadra de la unitat de muntanya. Als volts de les  dotze  del migdia, han localitzat el cos sense vida de la persona perduda a la base de la punta  Lequeutre  sota el  Comaloforno , al massís de Besiberri.

Per la seva part, el cos dels Mossos d'Esquadra han fet les gestions pertinents i han obert una investigació.

El + vist

El + comentat