Comencen les obres del nou consultori mèdic de Castellciutat

El dispensari s'ubicarà a la planta baixa dels antics estudis de RàdioSeu

Aquesta setmana han començat les obres d'adequació del nou consultori mèdic de Castellciutat, que s'ubicarà als antics estudis de l'emissora municipal RàdioSeu. Tal com ha donat a conèixer l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, l'actuació consisteix en el condicionament de la planta baixa d'aquest edifici de titularitat municipal, que té uns 45 m2, com a dispensari mèdic que disposarà d'una sala d'espera, dues consultes i un bany. Les obres tenen un import total de 57.342,14 euros i s'allargaran durant un mes i mig, aproximadament.

Des de l'Ajuntament indiquen que "amb aquest nou equipament, a part de millorar-se d'una manera significativa els espais i la comoditat de l'atenció sanitària dels veïns i veïnes de Castellciutat i dels professionals sanitaris, el consistori urgellenc s'estalvia el lloguer del local que s'ocupa actualment". Aquestes obres s'afegeixen a les que actualment s'estan realitzant per edificar el nou Centre d'Atenció Primària de la Seu d'Urgell, "amb l'objectiu conjunt de millorar tots els serveis i infraestructures sanitàries de la ciutat", afegeixen des de l'Ajuntament.

Recordem que aquest edifici municipal va acollir durant tres dècades els estudis de RàdioSeu, emissora que es va traslladar a mitjans de 2018 al nucli urbà de la Seu d'Urgell, concretament al número 16 del Passeig del Parc.

El + vist

El + comentat